Adrien Senior

  • 6-8 personen
  • 5 slaapkamers
  • Gratis Wi-Fi
  • Openhaard
  • (Af)wasmachine, koelkast, vriezer & oven
  • 2 badkamers & 3 toiletten
  • Vloerverwarming
  • 1750 m2 (incl. penseel)

Vakantiehuis Adrien Senior is ruim opgezet en compleet ingericht voor 10 personen. De ruime woonkamer (oppervlakte 75 m2) bevindt zich op de begane grond, evenals de luxe eetkeuken met afwasmachine, koelkast en vriezer. 

Op de bovenverdieping bevinden zich 5 slaapkamers met elk een aparte wastafel.  In de slaapkamers is voldoende kastruimte. Een kinderledikant en een kinderstoel maken deel uit van de inventaris.

In het huis bevinden zich verder twee badkamers, één met ligbad en één met douche, een open haard, een wasmachine, vloerverwarming beneden en in de badkamers, internet-aansluiting (wifi) en een Smart-TV. Bedlinnen (dekbedovertrekken, onderlakens en kussenslopen) zijn aanwezig. Voor handdoeken moet u zelf zorgen. 

Er is open-haardhout aanwezig voor de winterse avonden. Verder zijn er 10 tuinstoelen en een tuintafel. Voor de kinderen zijn er schommels en een zandbak. Ook om het huis is ruimte genoeg. De grootte van het perceel is niet minder dan 1750 m2.

Woning delen:

Plattegrond

Begane grond

1e verdieping

Woon & eetkamer

Keuken & Berging

Slaap- & badkamers

Overige

Om het huis

Wintersport 

Voordelen

van Adrien Senior

Voor 2 gezinnen

De vakantiewoning beschikt over genoeg ruimte voor 2 gezinnen. Met 5 slaapkamers biedt Adrien Senior de ruimte voor 10 personen. Ook is er voor de kleintjes een kinderledikant en kinderstoel.

Ruim terras

Rondom de vakantiewoning ligt een groot terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Er is een tuinset aanwezig die u buiten neer kunt zetten.

Inclusief berging

Bij binnenkomst aan de rechterzijde van de woning treed u een washok/berging binnen. Hier kunt u o.a. de benodigdheden vinden om schoon te maken of te wassen.

Smart TV & Openhaard

In de woonkamer bevindt zich een grote openhaard voor de koude wintermaanden, het hout ligt opgestapeld aan de achterzijde van het huis. Naast de openhaard staat een Smart-TV.