Adrien Junior

  • 6-8 personen
  • 4 slaapkamers
  • Gratis Wi-Fi
  • Openhaard
  • Wasmachine, koelkast, vriezer & oven
  • 2 badkamers & 3 toiletten
  • Vloerverwarming
  • 1750 m2 (incl. penseel)

Vakantiewoning Adrien Junior is ruim opgezet en compleet ingericht voor 8 personen, maar ook uiterst geschikt voor 2-4 personen. De ruime woonkamer (oppervlakte 50 m2) bevindt zich op de begane grond, evenals de luxe eetkeuken met koelkast, vriezer en aparte oven. 

Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers. In de slaapkamers is voldoende kastruimte. Een kinderledikant en een kinderstoel maken deel uit van de inventaris. 

In het huis bevinden zich verder een badkamer met douche en 2 wastafels, een open haard, een wasmachine, vloerverwarming beneden en in de badkamer, internet-aansluiting (wifi) en Smart-TV. 

Bedlinnen (dekbedovertrekken, onderlakens en kussenslopen) zijn aanwezig. Voor handdoeken moet u zelf zorgen. Er is open-haardhout aanwezig voor de winterse avonden. Verder zijn er 8 tuinstoelen en een tuintafel. Voor de kinderen zijn er schommels en een zandbak.

Woning delen:

Plattegrond

Begane grond

1e verdieping

Woon & eetkamer

Keuken & berging

Slaap- & badkamers

Om het huis

Week tarieven

van Adrien Junior

*Prijzen zijn exclusief bijkomende kosten.

Laagseizoen

€445,-*

Alle overige weken

Middenseizoen

€545,-*

Van week 8 tot en met week 9.

Hoogseizoen

€600,-*

Van week 27 tot en met week 34.

Piekseizoen

€925,-*

Van week 52 tot en met week 1.

Check nu de beschikbaarheid!

Reserveren doet u binnen 2 keer klikken, zo vanachter uw eigen computer.

Voordelen

van Adrien Junior

Voor 2 personen

De vakantiewoning is knus genoeg voor 2 personen, maar ook met meerdere is er voldoende ruimte. Voor de kleintjes is er een kinderledikant en kinderstoel.

Ruim terras

Rondom de vakantiewoning ligt een groot terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Er is een tuinset aanwezig die u buiten neer kunt zetten.

Smart TV & Openhaard

In de woonkamer bevindt zich een grote openhaard voor de koude wintermaanden, het hout ligt opgestapeld aan de achterzijde van het huis. Naast de openhaard staat een Smart-TV.